top of page
3e32c6b6-7822-40d2-8a8a-5a3429428c28.JPG

HI! 
IT'S ME...

HELLO YOU

It’s me, Romi Photo & Design.

Vele kennen mij waarschijnlijk beter als Romi Vosters, een 24  jarige spring in het veld die niet één van de grootste is, maar wel altijd haar mannetje zal staan!

 

Al snel werd duidelijk dat fotografie en grafisch ontwerp van hobby naar passie overvloeide en heb ik na het behalen van mijn diploma's (2020 en 2021) de grote sprong gemaakt te starten als zelfstandige in bijberoep. Vanaf nu kan je mij dus een professioneel fotografe en designer noemen, klinkt chique toch?! Om het plaatje compleet te maken, moest ik nog een website op poten zetten en kijk hier is ie dan!

 

Het is een droom die eindelijk werkelijkheid is geworden en ik ben enorm fier dat ik kan zeggen dat ik een jonge ondernemer ben! Ik leg graag jullie pure momenten vast op een spontane manier & met een zekere eenvoud. Hiernaast sta ik ook voor jullie klaar als grafisch vormgever om jullie plannen om te zetten in visuele zaken (geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen, illustraties, logo, branding en huisstijl, websites, noem maar op). ​

Mijn stijl? Deze omschrijf ik als Puur met spontaniteit & eenvoud!

Kijk gerust rond op mijn website en laat zeker weten wat je ervan vindt.

 

Liefs Romi x

IK KIJK ERNAAR UIT JOU TE LEREN KENNEN!

bottom of page