top of page

Verzenden & Retourneren

Vind een antwoord op jouw vragen hieronder!

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Je hebt  maximaal 10 dagen om te retourneren. U moet uw retourpakketten binnen 10 dagen na de aankoopdatum terugsturen. 
Retourzendingen die 10 dagen na de aankoopdatum worden gedaan, worden niet geaccepteerd

Hoe moet ik mijn bestelling retourneren
Het ongebruikte product moet in oorspronkelijke staat zijn en in een degelijke verpakking gefrankeerd geretourneerd worden. Dit moet binnen 5 dagen na aanmelding van het retour gebeuren (De retourzending moet schriftelijk doorgegeven worden met de reden van de retour via e-mail) . Je dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, door middel van een bewijs van postbezorging.

Wanneer ontvang ik mijn geld terug?
Als de retourzending aan de voorwaarden voldoet, zorgt Romi Photo & Design ervoor dat binnen 10 dagen na goede ontvangst van de artikelen, het volledige aankoopbedrag wordt terugbetaald. De kosten voor retourzending zijn voor je eigen rekening. 

Mijn verzending is beschadigd aangekomen, wat moet ik nu doen? 

Als jouw verzending beschadigd is aangekomen dan moet je dit meteen zowel aan BPOST als aan Romi Photo & Design laten weten. Wacht hier dus niet mee! 

Ook moet je foto's maken van jouw pakket:

- Jouw pakket gesloten en duidelijke zichtbaarheid van de verpakking en verzendlabel 

- Jouw pakket open en duidelijk de items in de verpakking tonen

- Jouw  item(s) uit de verpakking en de beschadigde elementen goed zichtbaar tonen

Dit moet binnen de 3 dagen gebeuren. Als dat in orde is krijg je ofwel de items opnieuw of krijg je hiervoor een terugbetaling.

Hoelang duurt het eer ik mijn bestelling ontvang?

Het verzendtermijn ligt tussen 3 en 15 werkdagen. Soms is de verzendtijd 3 dagen, maar soms duurt het ook net iets langer, omdat sommige producten rechtstreeks vanuit de winkels wordt besteld waarmee ik samenwerk, en dus moeten deze producten eerst tot bij mij komen voor ik ze naar jullie kan verzenden.  

Staat jouw vraag die je hebt er niet tussen?
Contacteer Romi Photo & Design gerust via het contactformulier op de website. Ik probeer jouw aanvraag zo snel mogelijk te behandelen en te beantwoorden.

Logo_transparant.png
bottom of page